European Truck & Trailer Care

European Truck & Trailer Care

Met onze eigen opleidingen en grote capaciteit biedt European Truck & Trailer Care de beste en snelste service. Via één telefoonnummer is onderhoud aan Truck & Trailers van Groningen tot Zweden, Polen en Roemenië en door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze is de kwaliteit constant hoog. European Truck & Trailer Care is continue opzoek naar service partners in heel Europa, om het netwerk nog verder uit te kunnen breiden.

Voor meer informatie over truck-en traileronderhoud op maat kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen. Techniek op een hoog niveau is goed maar eigenlijk heel vanzelfsprekend. Daarom staan bij ons de mensen en hun opleidingstraject centraal en niet direct de techniek

Fleetmanagement

Bij European Truck & Trailer Care kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw trucks & trailers. Wij kunnen u alle soorten en maten onderhoudscontracten aanbieden. Tegen een scherpe prijs kunt u uw voertuigen goed en efficiënt laten repareren van Groningen tot Zweden, Polen en Roemenië.

Goedkoop repareren is voor European Truck & Trailer Care meer dan alleen een laag uurtarief en goedkope onderdelen. Goedkoop repareren bij European Truck & Trailer Care is repareren op tijden dat het ú uitkomt op een plek waar het u uitkomt. Goedkoop repareren is het voorkomen van stilstand. En mocht u onverhoopt een keer stil komen te staan dan zullen onze ervaren medewerkers met ons eigen netwerk en zeer goede contacten buiten de Benelux er alles aan doen om uw voertuig zo snel mogelijk weer onderweg te krijgen. (Of: op de weg te krijgen).

Dankzij ons goede netwerk en onze grote capaciteit zijn wij in staat wagenparken van één truck/trailer tot duizenden trucks/trailers in onderhoud te nemen. Het maakt voor European Truck & Trailer Care niet uit, uit welk soort/merk trucks/trailers uw wagenpark bestaat.

Dit alles is mogelijk door een professionele organisatie die meedenkt met uw planning bij het ophalen en wegbrengen van trucks/trailers. Tevens leveren wij u een uitstekende periodieke management rapportage. Fleetmanagment van European Truck & Trailer Care werkt.

European Truck & Trailer Care
Car And Van European Truck & Trailer Care